Bez kostek z masłem orzechowym z piekarnika

Bez kostek z masłem orzechowym z piekarnika

Składniki:

  • 1/2 szklanki masła (1- patyczek)
  • 15-20″ Xocai Healthy Dark Chocolate Nuggets” (lub 6,5 – 8,5 uncji)
  • 1 1/2 szklanki okruchów krakersa graham
  • 1 szklanka masła orzechowego
  • 2 szklanki cukru pudru
  • Instrukcja:

    1. Patelnia linia 9″x” z folią lub papierem woskowanym, z końcami wystającymi poza boki patelni. Roztop masło w dużej misce w kuchence mikrofalowej na wysokich obrotach przez 45 sekundy lub na patelni, aż się rozpuści.
    2. Zdejmij z ognia i zamieszaj cukier, bułkę tartą i masło orzechowe ; dobrze wymieszaj.
    3. Rozłóż mieszaninę na przygotowanej patelni. Rozpuść „Nuggets” na wolnym i małym ogniu w mikrofalówce lub małym rondlu, aż będą gładkie, mieszając, aż się rozpuszczą. Lekko ostudzić, a następnie polać masłem orzechowym na patelnię. Ostudzić.
    4. Częściowo przeciąć mieszankę, aby zaznaczyć kwadraty o żądanym rozmiarze. Można przechowywać w lodówce lub poczekać, aż stwardnieje. Podnieś z patelni za pomocą uchwytów z folii lub papieru woskowanego.
    5. Pokrój całą masę na kwadraty.
    6. Podaj 20
    7. 45