Składniki:
Instrukcja:
- Patelnia linia 9″x” z folią lub papierem woskowanym, z końcami wystającymi poza boki patelni. Roztop masło w dużej misce w kuchence mikrofalowej na wysokich obrotach przez 45 sekundy lub na patelni, aż się rozpuści.
- Zdejmij z ognia i zamieszaj cukier, bułkę tartą i masło orzechowe ; dobrze wymieszaj.
- Rozłóż mieszaninę na przygotowanej patelni. Rozpuść „Nuggets” na wolnym i małym ogniu w mikrofalówce lub małym rondlu, aż będą gładkie, mieszając, aż się rozpuszczą. Lekko ostudzić, a następnie polać masłem orzechowym na patelnię. Ostudzić.
- Częściowo przeciąć mieszankę, aby zaznaczyć kwadraty o żądanym rozmiarze. Można przechowywać w lodówce lub poczekać, aż stwardnieje. Podnieś z patelni za pomocą uchwytów z folii lub papieru woskowanego.
- Pokrój całą masę na kwadraty.
- Podaj 20
45