Składniki:
Instrukcje:
- Rozgrzej piekarnik do 350 F. Nasmaruj tylko spód patelni 10×9 cali sprayem do gotowania lub tłuszczem piekącym. (Dla łatwiejszego krojenia, patelnię wyłóż folią, a następnie posmaruj folią tylko na dnie patelni). ciasto.)
- Rozłóż na patelni.
- Piecz 28 do 30 minut lub do momentu, gdy wykałaczka włożona 2 cale od strony patelni wyjdzie prawie czysta. Całkowicie schłodzić, około 1 godziny.W średniej misce ubijaj składniki nadzienia mikserem elektrycznym na średnich obrotach, aż będą gładkie.
- Rozłóż mieszaninę równomiernie na spodzie brownie. 30 do 30 sekund; mieszaj, aż będzie gładka. Fajne 10 minuty; rozłożyć na nadzienie. Wstawić do lodówki na około 30 minut lub do zastygnięcia. W przypadku ciastek pokroić w 9 rzędów po 4 rzędy. Przechowywać w lodówce pod przykryciem.