Składniki:
Instrukcja:
- Umieść masło, cukier granulowany i cukier brązowy w dużej misce. mieszankę, aż stanie się jasna i puszysta, około 2 minut. Zmniejsz prędkość miksera i dodaj jajka, po jednym na raz, i wymieszaj skórkę, a na końcu mąkę. frytki i orzechy. Upuść ciasto zaokrąglonymi łyżkami stołowymi na p naprawione arkusze, umieszczając porcje w odległości 2 cali.
- Piecz ciasteczka,jeden arkusz na raz, aż zaczną się brązowieć wokół krawędzi,10-12 minut. Środek powinien pozostać blady.
- Ciasteczki pozostawić do ostygnięcia na blasze przez 2 minuty, a następnie przełożyć na ruszt do ostygnięcia.
- Pozostałe ciasteczka upiecz w ten sam sposób. (Nie musisz wymieniać materiału okładzinowego w kolejnych partiach).Przechowywać w szczelnym pojemniku w temperaturze pokojowej do 2 tygodni.