Dziki Ryż Z Boczkiem, Grzybami i Zieloną Cebulą

Dziki Ryż Z Boczkiem, Grzybami i Zieloną Cebulą

Składniki:

  • 2 opakowania Uncle Ben's lub Zataran's Wild Rice
  • 1 opakowanie regularne wielkość Świeże pieczarki w plastrach
  • 1/2 masła paluszkowego
  • 1 opakowanie małe kawałki prawdziwego bekonu kawałki
  • 4 zielone cebulki, krojone
  • Instrukcje:

    1. W dużym sos, podsmaż pieczarki na maśle na złoty kolor.
    2. Dodaj bekon i 1/2 zielonej cebuli i podsmaż tylko 1 minutę.
    3. Dodaj całą wodę
    4. Połącz mieszankę dzikiego ryżu z wodą i postępuj zgodnie z instrukcjami na pudełku.
    5. Gdy ryż będzie gotowy, dodaj pozostałą zieloną cebulę i natychmiast podawaj .
    6. 039