Składniki:
Instrukcja:
- Podgrzej piekarnik do 350 stopni. Wyłóż arkusz ciastek z ramką papierem do pieczenia.
- Połóż paski bekonu na pergaminie.
- Patelnia do pieczenia 10- 15 minut lub do momentu, gdy bekon będzie chrupiący.
- Wyjmij z piekarnika i ostudź na patelni. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 250 stopni i pozostaw otwarte drzwiczki piekarnika podczas przyprawiania wołowiny.
- Skropl oliwę z oliwek na dno średniej wielkości brytfanny.
- Włóż mięso do brytfanny i obłóż cukrem (chcesz trochę cienkiej skórki). Dopraw obficie solą i pieprzem i przykryj cebulą. Namiot z folią aluminiową.
- Piecz mięso przez 3 do 4-1/2 godziny lub do momentu, gdy wołowina będzie miękka i można ją łatwo rozdzielić.
- Usuń z piekarnika i odstawić do ostygnięcia. W międzyczasie posiekaj bekon na małe kawałki.
- Kiedy mięso będzie już gotowe, rozdrobnij na kawałki i dodaj sos barbecue i bekon.
- Mieszaj, aż bekon będzie równomiernie pokryty Rozpowszechniane. Dopraw solą i pieprzem do smaku, a jeśli chcesz, dodaj więcej sosu barbecue.
- Podawaj na gorąco na tostowanych bułkach lub bułkach hawajskich.