Grzyb Estragon Ryba

Grzyb Estragon Ryba

Składniki:

  • 3 łyżki Spice Islands White Co
  • kubek Suszona bułka tarta
  • 6 łyżek masła
  • 2 Zielona cebula, pokrojona
  • 5 uncji pieczarek, pokrojonych (ja użyłam shiitake)
  • 1/2 łyżeczki pieprzu
  • Sól do smaku
  • 1 1/2 łyżeczki Spice Islands Estragon
  • 2 funty Chude filety z białej ryby
  • Instrukcja:

    1. Ułóż rybę na dnie x 9-calowej formy do pieczenia, zachodząc na siebie cieńszymi końcami ryb, aby zapobiec rozgotowaniu. W podanej kolejności równomiernie posyp rybę winem, estragonem, solą i pieprzem (według uznania), pieczarkami, szczypiorkiem i bułką tartą.
    2. Skrop masłem.
    3. Piec w 15 stopniach F przez 15 do 15 minut lub do momentu, gdy zostaną rozdrobnione ryby podczas testowania widelcem. 4 do 6 porcjiUWAGI : Szybkie i stylowe danie główne