Składniki:
Instrukcja:
- Rozgrzać woka na dnie piekarnika aż będzie to wymagane. Makaron ryżowy namoczyć we wrzącej wodzie przez 5 minut.
- Odsącz je i dokładnie opłucz w zimnej wodzie, a następnie pozostaw do czasu, gdy będzie potrzebny.
- Dodaj olej do woka i zamieszaj usmaż jagnięcinę na Gotuj talerz przez 3-4 minuty, aż dobrze się zarumienią.
- Dodaj wszystkie warzywa oprócz kiełków fasoli.Smaż dalej mieszaj przez 3-4 minuty, następnie dodaj kiełki fasoli orzechy chrzan musztardowy imbir i sól lub soję sos do smaku. Wrzucić makaron ryżowy z ostrym sosem sin i gotować jeszcze minuty, aż wszystko będzie gorące.
- Podawać od razu przybrane kolendrą. Makaron można zrobić z wielu różnych płatków zbożowych, a ja użyłem odmiany ryżu do tego smażenia, ponieważ są bardzo szybkie w gotowaniu i trochę inne. Do tego przepisu użyj woka agaluxe lub ciężkiego woka na bazie ziemi.
- Na 4