Składniki:
Instrukcje:
- Gdy piekarnik jest nagrzany, wlej całą puszkę brzoskwiń i soku do piekarnika. Następnie dodaj suchą mieszankę do ciast na wierzch brzoskwiń.
- Ułóż kilka kawałków masła na wierzchu i posyp wszystko cynamonem.
- Ułóż pokrywkę na piekarniku i upiecz około 45 minut. Przepis da warstwę brzoskwini z warstwą ciasta.
- Serwis 8.Wariacje
- Wymieszaj masę do ciasta i brzoskwinie po umieszczeniu w piekarniku, aby uzyskać bardziej gąbczastą warstwę ciasta.
- Użyj jabłek w puszkach zamiast brzoskwiń i dodaj 1 łyżkę. cynamon i 1 łyżeczka. ziele angielskie do jabłek.
- Użyj wiśni w puszkach zamiast brzoskwiń i dodaj więcej cukru z wiśniami.
- Zamiast białej mieszanki użyj żółtej lub przyprawy mieszanka ciast.