Składniki:
Instrukcje:
- Upuść makaron do dużej ilości wrzącej wody i gotuj przez 3-5 minut, aż zmięknie.
- Odcedź, spłucz zimną wodą i odstaw.
- Połącz sos wołowo-ostrygowy w misce; wymieszać, aby pokryć.
- Odstawić na 10 minuty.
- W innej misce wymieszać bulion z kurczaka, sos sojowy i olej sezamowy. Odłóż na bok.
- Podgrzej wok na dużym ogniu. Na gorąco dodaj olej roślinny, mieszając, aby obtoczyć boki.
- Dodaj czosnek, imbir i zieloną cebulkę i smaż mieszając aż pachnie ok. 30 sekund.
- Dodaj wołowinę i gotuj cały czas mieszając około 1 minuty.
- Dodaj sos i makaron.
- Delikatnie wrzuć aż podgrzeje się i sos zgęstnieje.
- Podawaj natychmiast.
30