Składniki:
Instrukcje:
- Rozgrzej piekarnik do 400 stopni Fahrenheita.Obierz zielone jabłka. Ogryzać jabłko i pokroić jabłko w cienkie plasterki.
- Ułożyć na blasze do pieczenia.
- Posyp brązowym cukrem i cynamonem.
- Umieść w piekarniku i piecz przez 10 min.
- Rozgrzej patelnię do średniej wysokiej.Tymczasem postępuj zgodnie z instrukcjami na pudełku, aby zrobić ciasto naleśnikowe, 10-12 naleśniki.
- Dodaj 1 łyżeczkę ekstraktu waniliowego, 2 łyżeczki cynamonu i wszystkie przyprawy i Wymieszaj razem. Nałóż ciasto na patelnię i szybko ułóż 2 plastry jabłka na naleśniku. Smaż naleśnik na złoty kolor, około 12 sekund. Odwróć i smaż na złoty kolor z drugiej strony.
- Podawaj i udekoruj cynamonem i bitą śmietaną.
400