Pasta z Sera Cukinia Podana Z Chlebem Rzemieślniczym

Pasta z Sera Cukinia Podana Z Chlebem Rzemieślniczym

Składniki:

  • 150 gramów Cukinia
  • 1 ząbek Czosnek
  • 150 gramów Świeży ser
  • 1 łyżka posiekanej natki pietruszki
  • 2 łyżki oliwy z oliwek
  • Skórka cytrynowa z 1 cytryny
  • Sól i świeżo zmielony pieprz
  • Instrukcja:

    1. Cukinię opłukać, osuszyć i drobno zetrzeć. Zmiel czosnek.
    2. Włóż do miski świeży ser, startą cukinię, natkę pietruszki, oliwę, zmielony czosnek i skórkę z cytryny.
    3. Dobrze wymieszaj. Dopraw mieszankę solą i pieprzem. Teraz jest gotowy do smarowania na Twoim ulubionym chlebie rzemieślniczym.
    4. 150