Składniki:
Instrukcja:
- Piersi z kurczaka opłukać i osuszyć; włożyć do garnka. W rondelku połączyć pozostałe składniki i podgrzewać, aż będą gładkie i gorące.
- Zalać piersiami z kurczaka, przykryć i gotować na małym ogniu przez 8 do godzin (zrobiłam to na wyższym ogniu, żeby przyspieszyć. Dodałam gotowane ziemniaki i trochę papryki pod koniec). ) Po raz pierwszy użyłam tych mrożonych torebek z kurczakiem bez kości i skóry. NIEZŁY! Poza tym nigdy wcześniej nie gotowałam z zupami: nauczyłam się swojej lekcji. Po ugotowaniu w tym przepisie nie można powiedzieć, że jest w puszkach zupa jako baza do sosu.UWAGI: rozrzedzam k można to zrobić w piekarniku lub na kuchence. Wskazówka: przepis rywala przewidywał 4 uncje grzybów, ale podwoiłem ilość. Możesz je pominąć, jeśli nie lubisz grzybów. Nie miałem zupy z kurczaka i kremu z selera. Było tak dobrze, że myślę, że w przyszłości zostanę z Selerem!!
039