Składniki:
Instrukcje:
- Przygotuj ciasto zgodnie z instrukcją na opakowaniu
- Dodaj jedną odsączoną puszkę mandarynek podczas mieszania ciasta
- Pomarańcze zostaną zmiksowane małe kawałki
- Piec w 9×13 calowej przygotowanej podłużnej formie do ciasta
- Po upieczeniu, gdy ciasto jest jeszcze ciepłe , zrób otwory w cieście na całej powierzchni za pomocą widelca
- Wlej nieodsączony zmiażdżony ananas na gorące ciasto
- Rozłóż ananasa równomiernie na powierzchni ciasta
- Poczekaj, aż ciasto ostygnie
- Wymieszaj serek z masą budyniową i 1/2 szklanki ciepłego mleka
- Po dokładnym wymieszaniu , stopniowo dodawaj zimne mleko, cały czas mieszając, aż dobrze się połączy (najłatwiej mikserem elektrycznym)
- Jeśli zimne mleko dodasz zbyt szybko do serka śmietankowego, będzie się zbrylał
- Wstaw do lodówki na około 1 godzinę lub dłużej, aż będzie bardziej jędrna
- Następnie wyjmij i rozłóż na p ciasta
- Następnie posmaruj ciasto chłodnym batem
- Osącz drugą puszkę mandarynek
- Ułóż kawałki na wierzchu górną część zimnego bata w rzędach lub inny rodzaj ładnego wzoru
- Przykryj i wstaw do lodówki na co najmniej kolejne 1-2 godziny przed podaniem.
- Przechowuj w lodówce pod przykryciem .
20