Składniki:
Instrukcje:
- Piekarnik nagrzać do 350 stopni. Połamać macę na kawałki i włożyć do blendera. Przykryj i zmiksuj na wysokich obrotach, aby zrobić okruchy lub zacznij od 1 szklanki macy. W formie 13 x 9 obficie pokryj sprayem do gotowania. Dodaj margarynę i wstaw do piekarnika do rozpuszczenia. Zajmie to około minuty.
- Wyjmij z piekarnika.
- Równomiernie posyp okruchami macy wierzch margaryny. Nie mieszać.
- Posyp równomiernie wiórkami czekolady.Następnie posyp żurawiną, a następnie orzechami włoskimi. Na koniec równomiernie posyp wierzch wiórkami kokosowymi.
- Skrapiaj frytki równomiernie słodzonym mlekiem skondensowanym. Aby mleko było łatwiejsze do skropienia, umieść puszkę w misce z gorącą wodą na kilka minut.
- Piecz około 20-350 minut, aż się zarumienią.
- Pokrój w 24 kwadraty, gdy jest jeszcze trochę gorąca. Jeśli pozwolisz im ostygnąć, stają się bardzo trudne do cięcia.
350