Składniki:
Instrukcja:
- Wymieszaj okruchy, cukier i masło razem w dużej misce do mieszania, aż okruchy zbiją się, gdy zbierzesz je w pięść
- Ułóż okruchy równą warstwą na dnie tortownicy o wymiarach 8 x 3 cale
- Umieść patelnię w piekarniku 325 i piecz przez 10 minut, aż skórka będzie twarda.Pozostaw skórkę do całkowitego ostygnięcia na stojaku.Owiń patelnię skórką dwukrotnie wytrzymałą folią aluminiową
- Umieść cukier, następnie serek śmietankowy, wanilię i sól w dużej misce miksera stojącego.
- Mieszać na niskim prędkość, aż serek będzie całkowicie gładki. BTW, używam serka Philadelphia, ponieważ uważam, że jest najgładszy.
- Dodawaj jajka pojedynczo, mieszając je całkowicie po każdym dodaniu.
- Wlej jedną trzecią masy z serka śmietankowego na przygotowaną patelnię.
- Dodaj jedną trzecią ciastek, a następnie wlej kolejną trzecią masy z serka śmietankowego. Powtórz z jedną trzecią brownie, a następnie zalej mieszanką remianign sera śmietankowego. Wbij resztę brownie na wierzch Cheesckae, delikatnie wpychając je do masy.
- Włóż przygotowaną i wypełnioną patelnię do większego rondla, a następnie wlej tyle gorącej wody, aby wyrosło do połowy wysokości patelni.
- Piecz w 325 stopniach przez około 1 1/4 do 1/2 godziny lub do całkowitego zestalenia. Wyłączyć piekarnik, a następnie pozostawić sernik w piekarniku, umieszczając dużą drewnianą łyżkę w drzwiczkach piekarnika tak, aby pozostał lekko uchylony. Pozostaw sernik do ostygnięcia w otwartym piekarniku przez około godzinę, a następnie wystudź całość na ruszcie. Gdy ciasto ostygnie bardzo dobrze zawinąć i schłodzić w lodówce przez kilka godzin. ręcznik. Poprowadź cienką metalową szpatułkę wokół krawędzi patelni. Zwolnij sprężynę, a następnie podnieś ciasto nadal na zdejmowanym dnie z boków patelni. Delikatnie odwróć ciasto na tekturowy okrągły lub płaski talerz, zdejmij spód, a następnie przełóż na inny tekturowy okrągły lub płaski talerz do serwowania.