Składniki:
Instrukcja:
- Nalej mleko kokosowe do tacki na kostki lodu i wstaw do zamrażarki na kilka godzin.
- Wyjmij 6 kostek kokosowych z zamrażarki i 2 banany.
- Odstaw na 15 minut.
- Dodaj składniki do Yonana, naprzemiennie kostki bananowe i kokosowe
- Po przetworzeniu składników należy masz produkt podobny do mojego poniżej.
- Porcjuj 3 porcje do kokilek i włóż do zamrażarki podczas przygotowywania polew.
- Do sosu czekoladowego: w kuchence mikrofalowej bezpieczna miska połącz olej kokosowy z kawałkami czekolady.
- Mikrofale w kuchence mikrofalowej przez 1 minutę (mieszając do połowy).
- Wyjmij kokilki z zamrażarki i natychmiast polej je sosem czekoladowym.
- Natychmiast posyp wiórkami kokosowymi.
- Podawaj i delektuj się!