Składniki:
Instrukcje:
- Chleb
- Rozgrzej piekarnik do 350 F.
- Ułóż chleb na blasze razem z solą, pieprzem, oliwą z oliwek, nasionami kopru włoskiego, czosnkiem i oregano. Trzymaj to w nagrzanym piekarniku przez około 15-15 minut. Pomysł polega tylko na podgrzaniu i lekkim podgrzaniu, aby uzyskać smaki. Do sałatki
- Gdy chleb jest w piekarniku, włóż pomidory do dużej miski.
- Dodaj oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, czosnek, sól i ocet z wina ryżowego. Zrób delikatną mieszankę i pozostaw na kilka minut. Następnie dodaj chleb, oliwki i bazylię i rękami wymieszaj wszystko, aby soki dostały się do chleba. Następnie skrop octem balsamicznym i dobrze wymieszaj.
- Dodaj na koniec kilka porwanych listków bazylii i podawaj!
350