Tosty Czekoladowe Ciasto Kokosowe bez Pieczenia Z Ciasteczkami Makaronikowymi Czekoladowymi
Składniki:
4 średnie awokado
1 szklanka ciemnego proszku kakaowego lub chleba świętojańskiego
4 łyżki roztopionych kawałków czekolady
1/2 szklanka prażonego kokosa
1/2 szklanki oleju kokosowego
2/3 szklanki daktyli
1/2 szklanki syropu klonowego
2 łyżki masła migdałowego lub orzechowego
1 1/2 szklanki orzechów pekan (lub orzechów)
1/2 C niesłodzonego kokosa
1 ziarenko wanilii lub 1 łyżeczka ekstraktu waniliowego
Instrukcje:
- STRUSKA: Namocz orzechy, jeśli chcesz, przez 1 godzinę lub dłużej.
- Wymieszaj orzechy i daktyle w blenderze lub robocie kuchennym i mieszaj, aż się posieka. i włóż do lodówki podczas przygotowywania nadzienia.NAPEŁNIANIE
- Połącz proszek chleba świętojańskiego, awokado, syrop klonowy i olej kokosowy w robocie kuchennym lub blenderze, aż będzie całkowicie gładki.