Tosty Czekoladowe Ciasto Kokosowe bez Pieczenia Z Ciasteczkami Makaronikowymi Czekoladowymi

Tosty Czekoladowe Ciasto Kokosowe bez Pieczenia Z Ciasteczkami Makaronikowymi Czekoladowymi

Składniki:

  • 4 średnie awokado
  • 1 szklanka ciemnego proszku kakaowego lub chleba świętojańskiego
  • 4 łyżki roztopionych kawałków czekolady
  • 1/2 szklanka prażonego kokosa
  • 1/2 szklanki oleju kokosowego
  • 2/3 szklanki daktyli
  • 1/2 szklanki syropu klonowego
  • 2 łyżki masła migdałowego lub orzechowego
  • 1 1/2 szklanki orzechów pekan (lub orzechów)
  • 1/2 C niesłodzonego kokosa
  • 1 ziarenko wanilii lub 1 łyżeczka ekstraktu waniliowego
  • Instrukcje:

    1. STRUSKA: Namocz orzechy, jeśli chcesz, przez 1 godzinę lub dłużej.
    2. Wymieszaj orzechy i daktyle w blenderze lub robocie kuchennym i mieszaj, aż się posieka. i włóż do lodówki podczas przygotowywania nadzienia.NAPEŁNIANIE
    3. Połącz proszek chleba świętojańskiego, awokado, syrop klonowy i olej kokosowy w robocie kuchennym lub blenderze, aż będzie całkowicie gładki.