Składniki:
Instrukcja:
- Podgrzej duży rondel skropić oliwą olej i dodaj cebulę, czosnek, paprykę i kolendrę i duś, aż cebula będzie czysta.
- Dodaj mrożony szpinak w śmietanie i dalej smaż, aż szpinak się rozmrozi.
- Dodaj keczup i wymieszaj, kontynuując smażenie na niskim poziomie.W robocie kuchennym połącz twarożek, mleko i 4 uncje. rozdrobnionego sera cheddar. Miksuj, aż domek będzie gładki. Przygotuj makaron zgodnie z zaleceniami.
- Wrzuć ugotowany makaron do rondla z podsmażanym szpinakiem i wymieszaj, dodaj mieszankę topionego twarogu i wymieszaj. Wyłącz ogrzewanie. Na wierzch z pozostałymi 4 uncjami. sera cheddar. Przykryj i pozwól serowi cheddar się stopić. Zajmuje to tylko sekundę lub dwie.
16