Składniki:
Instrukcje:
- Używając mandoliny lub swoich niesamowitych umiejętności posługiwania się nożem, ogol ładne, cienkie plasterki bulwy kopru włoskiego
- Pokrój czerwoną paprykę na 1/8 plastra
- Posiekaj zieloną cebulę i kolendrę
- Usuń nasiona z jalapeno i pokrój cienkie plasterki papryczki jalapeno . Używaj tylko takiej ilości, jaką chcesz, w zależności od tego, ile ciepła potrzebujesz
- Odetnij końce cukinii i pokrój 1/8 plastra wzdłuż, a następnie obróć te plastry na bok i ponownie pokrój 1/8 plastra. Powinieneś otrzymać plastry przypominające makaron cukinii
- Wszystkie warzywa umieść w misce, dodaj ocet ryżowy, sok z 2 limonek, oliwę z oliwek i wymieszaj.
- Dodaj szczyptę soli i pieprzu do smaku.
- Wstaw miskę do lodówki na co najmniej 30 minuty, aby schłodzić i otworzyć smaki .
- Przed podaniem udekoruj gałązkami kopru włoskiego!