Składniki:
Instrukcja:
- Wymieszaj masło orzechowe, miód, wanilię, sól (jeśli używasz) i puree z dyni w dużej misce i wymieszaj, aby połączyć. Jeśli twój jest trudny do połączenia, możesz mikrofalować przez kilka sekund, chociaż ja nie musiałem tego robić. Zgaduję, że jeśli przechowujesz masło orzechowe w lodówce, najlepiej pozostawić je w temperaturze pokojowej przed odmierzaniem i mieszaniem.
- Dodaj pozostałe składniki i wymieszać do połączenia. Opcjonalne jest pozostawienie go w lodówce na około 30 min przed zwinięciem w kulki, chociaż ja nie 039;nie musisz tego robić.
- Dodaj dodatkowe dodatki, jeśli Twoja mieszanka wydaje się zbyt lepka lub ma nieodpowiednią konsystencję, którą chcesz 039;d jak.
- Rozwiń mieszaninę na około -24 kulki i w razie potrzeby zwiń w pestki dyni.
- Przechowuj je w szczelnym pojemniku w lodówce lub zamrażarce na szybką i zdrową przekąskę!